Hos Pendelmatic i Brøndby har fabrikant Jan Møller haft travlt med at bygge den nye Nissan Note om til gulpladebil.

Mange trofaste kunder til den forrige Nissan Note Van har ventet med spænding på afløseren, som nu er kommet til landet.

5-10 pct. varebiler
”5-10 pct. af Nissan Note har været ombygget til gulpladebiler hidtil – men den nye udgave er noget større og derfor endnu mere rummeig som Van. Pendelmatic har tidligere leveret en del Nissan Note til et større vinduespolerer firma – hvor der blev ombygget særlige rustfrie beholdere til rent vand, så resultatet af vinduespudsningen var optimal, siger teknisk chef for Nissan i Danmark, Svend Flintø, til VOTY.dk.

87.952 kroner plus moms koster billigste Note Van med 1,4 liters benzinmotor med 88 hk og Visia City udstyr, mens en 1,5 liters dieseludgave koster fra 91.209 kroner plus moms med Visia udstyr.

Udbygget sikkerhedssystem
VOTY.dk har prøvekørt den nye Note i forbindelse med Årets Bil i Danmark 2014 i Herning. Bilen er utrolig velbygget, og man fornemmer et kvalietsløft på modellen, der også har en bred pallette af sikkerhedsudstyr, kaldet Safety Shield – der dog er ekstraudstyr. Nævnes skal bl.a. Blind Spot system, der fanger biler og medtrafikanter i den blinde vinkel. En linje-vogter system (Lane Departure) sikrer, at man ikke uforvarende kommer ud af kurs. Man advares også, hvis man kommer for tæt på bilen foran én.  

Nissan Note har også et lille kamera bag på bilen, som holder øje med, at der ikke kommer folk og oblekter i vejen ved bakningen. Alt vises  på bilens monitor-skærm. Sjovt med kameraet er, at en dyse sprøjter lidt vand på linsen, så den altid er ren. Around View Monitor kalder Nissan overvågningssystemet.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk