Ved at udnytte de mere end 400 SwipBoxe, der findes i hele landet, vil DHL Express gøre det nemmere og billigere for danske privatpersoner og små virksomheder at sende sporede kurerforsendelser.

”Vi transporterer dagligt tusindvis af pakker rundt i hele verden med track and trace og vi kan gøre det hurtigere end de nationale postleverandører er i stand til. Samtidig gør vi det nemt for kunderne at betjene sig selv, fordi de kan afsende pakkerne via de SwipBoxe, der findes rundt omkring i landet, hvor kunderne færdes i deres hverdag det vil sige blandt andet i supermarkeder. På den baggrund mener vi, at vi står med et ret stærkt produkt til de privatpersoner og små virksomheder, der foretrækker selv at indlevere pakkerne til os i stedet for at vi henter dem,” siger Tobias Quistorff Refn, der er Commercial Manager for DHL Express i Danmark

På det rette tidspunkt
Introduktionen af DHL Express Easy kommer på et tidspunkt, hvor e-handlen er blevet udbredt  i hele verdenen. Det er også en af årsagerne til, at timingen ifølge Tobias Quistorff Refn er helt rigtig.

”I dag er det blevet normalt, at netbutikker tilbyder flere forskellige former for levering og det er blevet en konkurrenceparameter, at virksomheder er i stand til at tilbyde hurtig og sikker levering. Her har kurerfirmaerne en styrke, fordi vi transporterer forsendelserne i vores egne netværk og nemt kan transportere en pakke tusindvis af kilometer på mindre end et døgn. Det sætter både kunder og virksomheder pris på,” siger Tobias Quistorff Refn.

Toldbehandler selv
Den hurtige levering skyldes blandt andet, at DHL Express selv toldbehandler alle pakker og derfor ikke er afhængig af, at de nationale toldmyndigheder gør det.

”Vi gennemlyser alle pakker med røntgen og har desuden sniffere på, der kan detektere om der er stoffer eller penge i forsendelserne. Med andre ord kan man ikke sende hvad som helst,” siger Tobias Quistorff Refn.

For DHL er det også noget nyt at åbne op for ekspresforsendelser fra private – og det stiller selvfølgelig yderligere nogle krav til DHL i forhold til at kende identiteten på afsenderen.

Faktaboks:
DHL Express Easy — ”Fill it and ship it” dækker over, at det man kan proppe i en kasse, kan man sende afsted, blot kassen holder sig under den maksimale vægt for den valgte kasse.

Vægtmæssigt er der forskellige prisklasser: Op til 0,5-, 1-, 2-, 5-, 10-, 15-, 20- og 25 kg.

Pakkerne kan indleveres i en af de mere end 400 SwipBoxe og DHL Express Service Points, der findes overalt i Danmark. Men i Tyskland er brugen af pakkebokse som fx SwipBox i Danmark så udbredt, at ingen tysker har mere end 10 minutter til en pakkeboks.

På www.expresseasy.dk bliver man henvist til den nærmeste ledige pakkeboks med ledig kapacitet til den pakke, man vil afsende. Herefter betaler afsenderen direkte online. Når pakken indleveres i pakkeboksen, skal afsenderen underskrive med sit navn på SwipBoxens digitale display.

DHL Express Easy tilbydes i udvalgte lande. Det er et valgfrit produkt, som de udvalgte lande selv kan bestemme om de vil tilbyde

Priseksempler:
DHL har inddelt verdenen i fire forskellige zoner: Domestic (i dette tilfælde Danmark), EU, resten af Europa + Canada og USA samt resten af verden.

En pakke på max. 5 kg til Frankrig vil med PostDanmark koste 305 kr. og være fire hverdage om at komme frem.

En tilsvarende pakke afsendt med DHL Express Easy vil koste 650 kr., men vil til gengæld være fremme dagen efter.

En tilsvarende pakke på 5 kg sendt til USA vil med PostDanmark koste 517 kr. og være 5-6 hverdage om at komme frem, hvortil der skal lægges toldtid.

Sendes pakken i stedet med DHL Express Easy vil den koste 750 kr. og være fremme næste dag.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk