Ingeniørerne hos Land Rover i Solihull i England har sat alle sejl til med den nye Discovery konceptbil, som vises i morgen for første gang på New York Auto Show.

Designet har klare linjer til Range Rover Evoque, men er endnu mere avanceret – og det viser, at indiske Tata – ejeren af Land Rover – har sendt mange rupee til udviklingen af den nye off roader, der dog fortsat udvikles og bygges i Solihull nær Birmingham.

Mere avanceret end andre SUV biler
Den nye Discovery skal være mere avanceret end andre SUV-biler på markedet – men muligheder i terrænet, som ikke før er set for denne biltype. Fjernbetjent kørsel, hvis man ikke selv tør forcere en flod, infrarøde højdescannere i tågelygterne, så man slipper for at gå foran for at se om bilen kan bunde – og en kølerhjelm, som man se igennem – eller rettere: kameraer er monteret, så man via head on display på forruden kan se vejen lige foran bilen – og det virker, som om kølerhjælmen er usynlig.

Ruder som computerskærme
Avanceret bliver alle glaspartier, så ruderne vil virke som computerskærme, så man gøres opmærksom på eksempelvis mindesmærker på vejen. Alle døre, vinduer, advarselslamper og forlygter kan også betjenes via bevægelsessensorer.

Inden døre bliver der et gulv i træ – og på bilens touch-screen kan man indstille sæder – og forvandle biler fra syv-, til seks-, til fem- og fire sæders limousine. Sæderne består af vand- og olieskyende læder.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk