Håkan Ericsson, som tidligere blandt andet har haft direktør-poster i DHL og SAS, tiltræder 1. oktober som ny adm. dir. for den dansk-svenske logistikkoncern Post Nord.

Det skriver det svenske fagtidsskrift Transport-Logistik i dag.

PostNords vice koncernchef K.B. Pedersen fortsætter som konstitueret koncernchef og adm. dir. indtil Håkan Ericsson tiltræder.

Kommer fra Carlson Wagonlit
Ericsson er i dag chef for Carlson Wagonlit Travels Nord- og Latinamerikanske virksomheder.
Håkan Ericsson er født 1962. Han er civiløkonom fra Stockholms universitet. Håkan Ericsson har sedan 2008 arbejdet ved Carlson Wagonlit Travel (CWT), verdens ledende forretningsrejsebureau.

Han var frem til slutningen af 2011 chef for koncernens virksomhed i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) og Latinamerika, med placering i Frankrig og er i dag chef for koncernens virksomhed i Nord- og Latinamerika med placering i USA.

Inden Håkan Ericsson begyndte på CWT havde han et antal ledende roller i internationale service- og logistikkoncerner, deriblandt adm. dir. for Loomis Cash Handling (pengehåndtering) , Executive Vice President i SAS, Managing Director for DHL Europas fragtvirksomhet – samt ledende roller i logistikkoncernerne Danzas, ASG og Fraktarna (nu opkøbt af DSV).

Rigtig personlighed
Håkan Ericsson har tillige arbejdet som konsulent ved Impac og har arbejdet ved teleselskabet Ericsson.

”Håkan Ericsson har den rigtige personlighed, kompetence og baggrund for jobbet  som koncernchef for PostNord, siger Jens Moberg, bestyrelsesformand i PostNord.

Gennem sin erfarenhed fra logistik- og servicebrancherne i Sverige og internationalt er han den rette person til at lede PostNord i forbindelse med de udfordringer og muligheder som koncernen står overfor.

Håkan Ericsson har tillige en værdifuld erfarenhed af at stå bag ændringer i store koncerner.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk