Han afløser Gunni Mikkelsen, der har siddet på posten i mere end 25 år. Han stoppede på jobbet i slutningen af oktober. Skiftet skyldes, at Iveco gennem den seneste tid har haft et ønske om forandring.

Lars Becks har en bred karriere i branchen. Han begyndte hos DAF Trucks skandinaviske importør. Senere er det blevet til udstationeringer rundt om i verden.

Lars Beck kommer ligeledes med en stor erfaring inden for flådesalg og rammeaftaler, såvel nationalt som på tværs af landegrænser.

Chef for hele Norden
Lars Beck får det overordnede kommercielle ansvar for Norden og de fire nordiske selskaber; Iveco Danmark A/S, Iveco Sweden AB, Iveco Norge AS og Iveco Finland Oy – og han skal samtidig holde fokus på udviklingen af Ivecos netværk samt drive større og tværgående projekter på tværs af landegrænser. Lars Beck indtræder i de fire selskabers bestyrelser.

Med Lars Beck vil Iveco Nordic sikre gennemførelse af virksomhedens vækststrategi, som betyder fremgang på det danske marked såvel som på de resterende nordiske markeder.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk