N. C. Nielsen A/S er nu klar til at markedsføre den nye serie af L 14-20 el-stablere fra Linde.

Lindes nye maskiner blev vist for udvalgte kunder ved et stort arrangement i Mainz forud for CeMAT-udstillingen, hvor man valgte ikke at deltage. Nyhederne er nu ved at indtage det danske marked.

De nye stablere har således den fordel, at de i AP-versioner giver føreren en ekstra beskyttelse med stød og bump.

Med og uden platform
Stablerne kan fås med og uden platform, så virksomheder kan få dækket alle krav til  pallehåndtering  – bl.a. i kraft af et stort udvalg af forskellige mastetyper.

AP-versionen, der udstyret med platform, er således det oplagte valg over alt, hvor der er tale om store daglige arbejdsmængder og lange køreafstande.

”Den nye generation af Linde el-stablere bygger på den nyeste teknologi kombineret med værdifuld viden om, hvad der skal til for at håndtere paller endnu mere effektivt. Det viser sig bl.a. i et nyudviklet platformskoncept, der giver føreren markedets bedste sikkerhed og komfort under arbejdet,” siger salgs- og marketingdirektør Jens Wøldiche fra N.C. Nielsen.

Uafhængig affjedring
Platformen på de nye Linde L 14 – 20 AP-modeller er opbygget som en formstøbt enhed, der inkluderer styrestang og sidebeskytter. Resultatet er, at det hele fjedrer uafhængigt af resten af el-stableren.

Føreren er på den måde for første gang effektivt beskyttet mod alle former for stød, vibrationer og slag, der kan forplante sig til ryg, lænd og skuldre ved kørsel på ramper og ujævne underlag.  

Elektrisk servostyring
Godt arbejdsmiljø og høj effektivitet er to sider af samme sag ved de nye el-stablere. Elektrisk servostyring kombineret med styrestangens udformning sikrer en ubesværet betjening med både højde og venstre hånd.

Alle kontakter er lette at nå, hvilket er med til at sætte pallehåndteringen op i gear. Lindes OptiLift-system sikrer samtidig let adgang til at betjene alle maskinens funktioner.

”De nye maskiner leveres med en ydelsesstærk og vedligeholdelsesfri 2,3 kW AC-motor, der sikrer tophastigheder på op til 10 km/t. Stablerens køreegenskaber er med til at sikre en hurtig opgaveløsning. Både acceleration og nedbremsning foregår trinløst og sikrer bl.a., at lasten ikke forskubbes under håndteringen,” siger Jens Wøldiche.

Derudover sænker stableren automatisk farten i kurver og bremser automatisk ned, når styrestangen slippes. Alt sammen faktorer, der skaber optimal sikkerhed for fører, maskine og last uanset omstændigheder og travlhed.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk