I den kommende weekend holder Honda forhandlerne i Danmark åbent hus for den nye CR-V model, som altid har været populær herhjemme. Ikke mindst som gulplade udgave er der solgt rigtig mange – men den seneste udgave har været forbeholdt hvide nummerplader, med mindre man selv ville bøvle med et syn og en godkendelse.
 
Hvor CR-V hidtil har været standard med automatisk firehjulstræk, der fungerede med lamelkobling, der selv kobler til efter behov, stiller Honda nu med et prisbilligere alternativ i form af CR-V med forhjulstræk.
 
Samtidig kan landets 23 forhandlere også byde på både benzin- og dieselteknik.  Med dieselmotor og forhjulstræk klarer CR-V op mod 17,9 km/l. Honda er i øvrigt verdens største motorproducent, men det er til gengæld ikke kun motorer til biler.
 
Vil man investere i en model med Comfort eller Elegance udstyr, får man i introduktionsperioden eftermonteret et navigation/multimedieanlæg uden merpris. Prisen begynder ved 309.000 kroner – og når prisen som varebil offentliggøres ved åbent hus arrangementerne, vil de sikkert ligge på halvdelen plus moms.
 
”Jeg har flere kunder skrevet op til den nye model, som har en tidligere CR-V på gule plader. Forhandlerforeningen har presset lidt på, fordi der er så mange gulpladejere af de tidligere modeller. Så vi er glade for at få den tilbage, og jeg regner med at sælge op mod en fjerdedel af CR-V som varebil. Jeg tror, at en populær udgave bliver benzinudgaven med forhjulstræk og Elegance udstyr, som måske kan sælges for 175.000 kroner plus moms – og det er 30.000 kroner under den seneste CR-V, vi solgte som Van, siger direktør Bjarne Pape, Pape Automobiler på Amager.
 
Vil man stadig have en 4WD udgave med dieselmotor, koster den fra 429.000 kroner. Den byder tillige på 150 hk og et drejningsmoment på 350 Nm. Dyreste diesel med 4WD teknik hedder Executive og koster 549.000 kroner. Næstdyreste udstyrsniveau hedder Lifestyle. Her sparer man 40.000 kroner i forhold til Executive.
 
Varebilen vil kunne rumme cirka 1.600 liter og da trailervægten er på to tons som diesel, er der nok mange erhvervsvirksomheder, der vil falde for den elegante Honda. Bilen har også Hondas TSA trailerstabilitetssystem, som gør det sikrere og behageligere at køre med trailer/campingvogn. Er man til hvide nummerplader, har bilen One-Motion bagsæde, som kan nedfældes i én bevægelse.
 
”Vi har store forventninger til CR-V modellens succes i Danmark. Honda har en lang historie indenfor denne biltype – nu i fjerde generation. CR-V er en verdensomspændende salgssucces med over fem millioner solgte CR-V modeller, siger pressechef hos Honda, Michael Lund.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk