Herhjemme ventes bilen midt i 2017 – og vil kunne fås som gulpladebil.  I årets første ni måneder blev der solgt 67 Van-udgaven af den velkørende bil, som i første version blev lanceret i 2012.

Den var den første bil i en helt ny generation af biler fra Mazda baseret på de nyudviklede ”Skyactiv”-teknologier og en ny designlinje ”KODO – Soul Of Motion”.

I den nye model er der både tænkt på at få bilen til at reagere præcist som føreren forventer det og på at gøre køreoplevelsen så komfortabel som muligt for passagererne.

To med benzin – to med diesel
Mazda har bevaret Skyactiv princippet i den nye model – med to benzinmotorer og to dieselmotorer. Dieselmotoren har især været kendt for sin smidighed og gode brændstoføkonomi – og opnåelse af Euro 6 uden brug af AdBlue tilsætning.

Den nye model har også G-Vectoring Control, et nyt elektronisk system, der understøtter køredynamikken, og vil kunne fås med udstyr som et avanceret head-up-display i forruden og en fjernbetjent, elektrisk bagklap.

Fornyet KODA design
Når det gælder designet, holder Mazda fast i sit KODO-design – men har givet det en ny og  mere elegant og dynamisk fortolkning.

Den nuværende CX-5, der er den mest solgte Mazda-model i Europa, sælges i mere end 120 forskellige lande og står for næsten en fjerdedel af Mazdas samlede salg på verdensplan.

Den har fået mere end 90 priser og udmærkelser verden over og blev blandt andet kåret til “Japan Car of the Year 2012-2013.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk