En ny Opel Vivaro er på vej med nyt design, nye motorer og ny teknologi. Nyheden får debut hos Opel forhandlerne i september.

Vivaro er produceret af Renault og bygges på samme fabrik nær Strasbourg i Frankrig. Foruden Vivaro er det Renaults egen Trafic og formentlig Nissans Primastar, der måske kommer til at hedde NV 300.

Der er også produktion af Vivaro og Renault på GM’s fabrik i Luton nær London.

En helt ny Nissan DNA, som ses på NV 200 varebilen, skulle have været gennemført til den store NV 400 model – men finanskrisen ændrede meget, så NV i dag er bygget sammen med Renault Master og Opel Movano i Frankrig.

Nissan strategi ukendt
Om Renault/Nissan topledelsen nu vil ændrer Nissans nuværende Van-linje vides ikke med bestemthed. Men NV-betegnelsen fortsættes nok.

Opel Vivaro er en succes i Danmark – men Trafic klarer sig også godt. Det bliver spændende, om den indbyrdes kamp ændres med den nye række varebiler. Det handler i første række om priser. I hvert fald dukker de nye biler op i september.

Design: Fronten får en stor grill med Opel designelementer. Den nye Vivaro generation får også mere økonomiske motorer med højere ydelse og bedre brændstoføkonomi.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk