Jacob Bender-Petersen er netop tiltrådt som salgschef for lastbiler øst for Storebælt hos Scania Danmark A/S.  Han er 40 år og kommer fra en stilling som Senior Finansiel rådgiver hos Nordania Leasing.

Jacob har mere end 15 års erfaring i transportbranchen og har tidligere arbejdet for Scania. Forinden arbejdede han i mere end syv år hos Statoil med salg af olieprodukter til vognmandsbranchen.

I 2007 kom til Scania Danmark for at styrke salgsafdelingen for bl.a. Fleet Management-produkter så som trådløs overførsel og opbevaring af fartskriverdata samt optimering af lastbilernes driftsøkonomi ved hjælp af driftsdata fra køretøjerne.

Til leasingsbranchen
Efter et par år hos Scania gik Jacob til leasingbranchen, hvor han hos Nordania arbejdede med salg af leasingprodukter for lastbiler og andet transportmateriel. Det blev til knap seks år hos Nordania Leasing inden Jacob nu kommer tilbage til Scania.

Her får han salgsansvaret for lastbiler øst for Storebælt i samarbejde med den erfarne salgsstyrke på Scania-anlæggene i Ishøj, Frederikssund, Holbæk og Sorø.

”Jeg glæder mig til opgaven. Scania har markedets bredeste udvalg af Euro 6-lastbiler i det tunge segment med tilhørende serviceydelser som FMS, finansiering, forsikring, udlejning og chaufføruddannelse, siger Jacob Bender-Petersen.

Han mener, at det er spændende ikke ”bare” at sælge lastbilen  – men også at rådgive kunderne og sammensætte de mest driftsøkonomiske og effektive pakkeløsninger.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk