Transportvirksomheden TNTs datterselskab i Storbritannien i løbet af i år 916 nye køretøjer. Det drejer sig om 330 mindre lastbiler, 200 lastbiltrækkere og 300 nye større eksporttrailere-  samt 86 varevogne af mærket Mercedes-Benz Sprinter.
 
Investeringen i den nye flåde af køretøjer betyder øget effektivitet og bedre brændstof- og miljøeffektivitet, og det er en del af TNTs strategiske indsats for at løfte serviceniveauet for kunder – samt opnå operationelle forbedringer.
 
Større fleksibilitet
”Vi udbygger og opgraderer vores flåde af køretøjer i Storbritannien for både at øge kapaciteten og sikre kunderne endnu bedre service. Med de mange nye køretøjer får selskabet større fleksibilitet og mere pålidelighed i leveringerne. Samtidig er de nye varebiler og lastbiler samlet set med til at sænke TNT’s CO2 udledning,” siger Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Danmark.”
 
Blandt de mange nye trailere, som man har bestilt, er 192 trailerbokse fra firmaet, Cartwright, som har et særligt aerodynamisk design. Det gør dem mere aerodynamiske og brændstofbesparende.
 
Nyheden om de mange nye nye køretøjer kommer efter udmeldingen om TNT’s opførelse af en ny terminal i det sydvestlige England i marts måned.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk