Duravis Van dækket for varebiler og små lastbiler er netop kommet i en ny udgave, som havde dansk premiere på Transport 2023.

Dækket er for ejere af varevogne og flådefolk, der er på udkig efter førsteklasses ydeevne, samtidig med fokus på optimal sikkerhed.

Last Mile Delevery

Dækket er udstyret med den nyeste Bridgestone dækteknologi og er et slidstærkt dæk til daglig brug, herunder “Last Mile Delivery”, som bidrager til at reducere de samlede ejeromkostninger og nedetiden.

”ENLITEN” er et sæt teknologier, som Bridgestone har udviklet, og som giver de bedste dækpræstationer i klassen med et skridt i retning af bæredygtighed i forhold til tidligere generationer.

Duralis Van teknisk set

Duralis Van har innovativt symmetrisk mønster med øget gummimasse i midten af mønsteret, som forbedrer blokstivheden samt bevarer slidstyrken.

Dertil kommer optimering af slidbanens form for at opnå jævn kontakt, forbedret kontaktteknologi for jævn slitage og støj samt nyt design af lameller og fordeling af riller.

Dæksidebeskyttelse

Nævnes skal også innovativ blanding for at forbedre kontrollen af den kemiske reaktion, afbalancering af forstærkende mekanismer og rullemodstand.

Dertil dæksidebeskyttelse med en ekstra 0,8 mm omkreds med gummilag til beskyttelse
mod påvirkninger fra kantsten.

Spar brændstof til lastbilen

Bridgestone viste på transportmessen i Herning en kalkulator på en skærm, hvor meget brændstof, som kunden kan spare ved at bruge Bridgestone lastbildæk (med lav rullemodstand) i forhold til konkurrentdæk.

”Man bliver overrasket over at se, hvor mange penge det beløber sig til på årsbasis. Den viser også hvor meget CO2 udledning, man sparer,” fortæller marketing manager Lotte Bodilsen, Bridgestone i Danmark.

Når det gælder lastbilsdæk er det som altid TCO (totaløkonomi), der er altafgørende – og da brændstof er ca. 20 gange højere end de årlige dækomkostninger, så har dækkets rullemodstand en stor indvirkning på brændstofforbruget.

Faktorer ved dækudvikling

Det, der er fælles for både de lette og tunge dæk er, at det primære fokus ligger på tre faktorer, som prioriteres højest ved udvikling af dæk.

• Sikkerhed
• Klassens bedste på våd vej
• Klassens bedste brændstofeffektivitet

Mobilitetsløsning

Bridgestone viste i Herning også deres mobilitetsløsning ”WebFleet.”

• Reducerede omkostninger til vedligeholdelse, brændstof og forsikring
• Forøget produktivitet og hurtigere beslutningstagning
• Garanti for overholdelse af de gældende regler
• Opnåelse af større trafiksikkerhed ved at mindske virkningerne af eventuelle overtrædelser.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk