Som eneste bilmærke støtter Opel håndværkermessen Skills, der finder sted i Gigantium i Aalborg den 23.-25. januar. Her kåres Danmarks bedste lærlinge. Skills kaldes populært Danmarksmesterskaberne i håndværk.

Mere end 250 elever fra erhvervsuddannelser over hele landet kæmper om at blive Danmarks bedste lærlinge i 48 forskellige fag.

Opel udstiller sammen med andre sponsorer Raaco, der producerer indretning til varebiler og værktøjskasser samt F. Engel, der producerer og sælger arbejdstøj til håndværkere.

På standen udstilles en Opel Combo med Raaco indretning. Der bliver også konkurrence i hjulskift på standen, hvor der er præmier til de hurtigste.

Uddannelse i håndværksfag
Skills Denmark varetager interesserne omkring uddannelse i håndværksfag, og det er anden gang, Opel er medsponsor for messen, der finder sted én gang årligt.

”Opel støtter Skills Danmark mesterskaberne, fordi det er vigtigt, at få flere unge i gang med faguddannelserne og få skabt et konkurrencepræget miljø, hvor danske håndværkere ønsker at dygtiggøre sig inden for deres respektive fag, og har ambitioner om at blive blandt de bedste, ” siger Jan Aare Dittmer fra Opel Danmark.

Vinderne til VM i Skills
De bedste håndværkerlærlinge går videre til en international konkurrence, hvor verdensmesterskaberne i Skills afvikles.

Konkurrencerne omfatter fag som bager, brolægger, detailslagter, elektriker, mekaniker, industritekniker, konditor, møbelpolstrer og teknisk isolatør. Der konkurreres i godt håndværk og fagligt talent. Deltagerne har kvalificeret sig hen over året via skolemesterskaber og regionale mesterskaber.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt og undervisningsminister Christine Antorini ventes at besøge udstillingen sammen med mere end 30.000 andre gæster.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk