FDM’s Autoindex undersøgelse ventes altid med spænding blandt bil-importører og deres forhandlere. Og i år er Peugeot sprintet fremad.

Især kundernes vurdering af bilen og værkstedet scorer højt, hvilket blandt andet betyder, at Peugeot-værkstederne ligger på en  femteplads ud af 24 bilmærker, når det kommer til tilfredshed med værkstedsbesøg.

Resultatet i AutoIndex svarer til resultaterne fra Peugeots egne kundetilfredsheds-undersøgelser, som viser en kurve, der har været støt stigende i flere år og som fortsat stiger.

Få decimaler fra 3. pladsen
Dykker man dybere ned i tallene fra AutoIndex, bliver tendensen endnu tydeligere, idet det kun er få decimaler, der adskiller Peugeot fra tredjepladsen, når det gælder tilfredshed med værkstederne.

Der er flere faktorer, som spiller ind i bilejernes vurdering af det autoriserede værksted. En af de ting, der vurderes mest positivt er sammenhængen mellem kvaliteten og prisen på værkstedets ydelser, hvilket betyder, at værkstedskunderne oplever, at de får den kvalitet og ydelse, som de har betalt for.

163.000 person- og varebiler
En anden vigtig ting, som rangerer højt i kundernes vurdering, er værkstedets gennemgang af det udførte arbejde, når bilen afhentes.

Samme tendens gør sig gældende i Peugeots egne kundeloyalitets-undersøgelser.

Peugeot har landets næststørste 10 års park med ca. 163.000 person- og varebiler, og her opleves en stigende kundetilvækst, som dels kan tilskrives succes med eftermarkedskoncepter som Peugeots Service 5+, men også i høj grad skyldes øget uddannelse og en struktureret kundeopfølgning.

Indsatsen har båret frugt
”Det er en stor tilfredsstillelse at se, hvordan den dedikerede indsats hos forhandlerne bærer frugt. Vores værksteder er kun et mulehår fra en placering som nummer tre – at de opnår en så fin placering i AutoIndex, øger naturligvis motivationen hos os alle endnu mere, og det betyder, at vi fortsat vil lægge os i selen for at give vores kunder den bedste service og oplevelse på værkstederne siger eftermarkedsdirektør hos Peugeot, Tobias Pettersson.
.”

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk