Renault og alliancepartner Nissan er på trapperne med helt nye udgaver af deres Trafic- og NV300 program – først med nye udgaver af minibus/Combi-udgaverne og til efteråret følger så varebilsudgaverne.

“Combi Dynamic udgaven lanceres i slutningen af april eller begyndelsen af maj måned i Danmark,” siger pressechef Ann Strøby fra den danske Nissan importør.

Vi har allerede løftet sløret for det nye Renault Trafic-design. Nu kan vi så følge op med designet på Nisssan NV300.

Fronten er ændret, så den er i stil med den større NV400 med større grill og LED lygter – og interiøret er helt opdateret med nyt instrumentbræt og nyt farvevalg og materialevalg.

Sikkerheden stærkt forbedret

Men det allervigtigste for de nye varebiler er det forbedrede sikkerhedsniveau. EuroNCAP har allerede dumpet de nuværende udgave af varebilerne fra alliancen i forbindelse med deres nye crashtest af europæiske varebiler .

Men den liste skal i hvert fald tages op til revurdering til efteråret, når varebilsudgaverne af Trafic og NV300 lanceres.

I første række skal vi pege på adaptiv fartpilot, Blind-vinkel assistent, linjevogter, skiltegenkendelse og forbedrede airbags.  Dertil forbedret multimedia-system med NissanConnect, som omfatter otte tommer touchscreen, infotainment og navigation som en mulighed. Endvidere on-board connectivity og Wi-Fi.

Smidige 2-liter dieselmotorer

Teknisk bydes fortsat på alliancens smidige 2-liter dieselmotorer med 110 hk og manuel gearkasse, 150 hk og manuel eller automatisk gearkasse samt 170 hk med automatgear – alle efter reneste Euro 6d miljøkrav. Momentet er op til 380 Nm.

Som alle Nissans erhvervsbiler ydes der fem års garanti eller 160.000 km.

”Forbedringerne gør det ikke kun mere behageligt at køre vores NV300, men den er også sikrere – takket været de forbedrede køreassistent-systemer,” siger Dmitry Busurkin, chef for Nissan varebiler i Europa.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk