Iveco har fået ny præsident – Lorenzo Sistino er skiftet fra en stilling som chef for Fiat S.p.A.’s varebilsdivision til ”Brand President” for Iveco.

Sistino har siden 1987 arbejdet i Fiat-koncernen, som i fjor delte sig op i Fiat Industrial S.p.A. og Fiat S.p.A. Mens sidstnævnte omfatter Fiats-gruppens person- og varebiler, omfatter Fiat Industrial foruden Iveco også Case entreprenørmaskiner, New Holland landbrugsmaskiner og Case & NH Construction.

Flere gange i Iveco
Lorenzo Sistino rykker dermed fra de lette til de tunge erhvervskøretøjer, som han har været chef for i flere omgange – med en afstikker til New Holland Agriculture, hvor han var præsident.  Lorenzo Sistino er uddannet i politisk videnskab fra Torinos universitet.

”Som konstitueret chef for Fiats varebiler er udnævnt Alfredo Altavilla, siger pressechef for Fiat i Danmark, Stefen Holm.

Sammen med de øvrige i Fiats Industrial Group Executice Counsil refererer Sistino til gruppens Chief Operating Officer, Richard Tobin, som refererer til gruppens formand, Sergio Marchionne.

Agnelli familien i toppen
I sidste ende er det Fiat alt sammen – for formand for hele butikken er også Sergio Marchionne, der også er i topledelsen for Fiat S.p.A.

Han refererer til John Elkann, bestyrelsesformand i hele Fiat gruppen.

Elkann er barnebarn af Gianni Agnelli og oldebarn af Fiat’s grundlægger, Giovanni Agnelli.

John Elkanns forældre er fransk-italieneren Alain Elkann og Margherita Agnelli. John Elkann er født i New York i april 1976.

Omlægning begyndte i 2012
Omlægningen af ledelsen i Fiat Industrial begyndte allerede i november 2012. Målet er at forbedre integrationen af Fiat Industrial S.P.A. og CNH Global N.V.

For at gøre omlægningen komplet er Oddone Incisa udnævnt til præsident for Financial Services.
 
”Det er en stor glæde at byde Lorenzo Sistino og Oddone Incisa velkommen til Fiat Industrial Group Executive Counsil. De er begge respekterede og anerkendte ledere, som vil give et stærkt bedrag for fremtiden i Fiat Industrial som multinational medspiller med på den globale markedsplads for industriprodukter, siger Sergio Marchionne
 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk