Udstillingspremiere fejrer den på bilmessen i Paris sidst på måneden, men særligt indbudte gæster har allerede set den nye firehjulstrukne Skoda Kodiaq ved et arrangement i Berlin.

Hvorfor ikke i Prag – Tjekkiets hovedstad – da det jo er bil, der bygges i Tjekkiet. Nok fordi Skoda er et succesrigt datterselskab i VW-koncernen.

Skoda har til dato ikke gjort det i SUV-genren, selv om visse af modellerne fås i 4×4-udgave a la 4Motion teknik. Men det skal ændres nu, for Kodiaq er kun den første 4×4 SUV fra Skoda.

En fin kopi
Herhjemme har Skoda været et populært bilmærke – også inden murens fald – og i dag anser mange Skoda for at være en prisgunstig VW eller Audi kopi.

Designet er nu Skodas eget – også Kodiaq, men motorerne er hentet fra VW’s motorlager. Oplysninger i udenlandsk presse fortæller om to dieselmotorer på 150- og 180 hk og benzinmotorer på 125- og 150 hk samt 180 hk. Bilen er 4,7 meter lang oghar et varerum på ca. 2.000 liter

Bilen skal kost fra 25.000 Euro – det vil svare til en pris som Van på cirka fra 300.000 kr. plus moms. Til salg herhjemme kommer bilen i løbet af 2017.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk