(PARIS)
Den nye Suzuki Vitara har verdenspremiere på biludstillingen i Paris, der åbner i morgen – og med den nye mere kompakte model forventer den danske importør, at komme tilbage med fordums styrke – med både som Van og personbil og med to- og firehjulstræk.

Den kommer til salg i april måned.

”Vi forventer os meget med den nye Vitara, som prismæssigt vil ligge mellem Renault Captur og Nissan Qashqai, men vi vil fortsat kalde den en SUV, selv om den skal konkurrere med cross-over udgaver. Vitara er nemlig større end sine konkurenter,” siger PR-chef John Mogensen fra Suzuki Bilimport.

Forventer succes
Både Captur og Qashqai storsælger som varebiler lige nu herhjemme, og det kommer også til at være tilfældet med Vitara, for den er proppet med sikkerhedsudstyr ligesom den med sit designprogram pludselig modemæssigt er på linje med små biler som Mini og Citroën C3 med mulighed for 15 farver – bl.a. tofarvet karosseri og udskiftelige komponenter i kabinen, når man gerne vil have andre farver.

Sikkerhedsprogrammet omfatter raderbaseret nødbremsesystem og afstandsregulering (Adaptive Cruise Control), så bilen holder afstand til bilen foran.

Danmarks mest solgte i 2006
Der er både 1,6 liters motorer med benzin og diesel på 120 hk, som i diesel kører 24 km/l. Senere ventes andre motorudgaver samt 6 trins automatgear Bilen deler platform med Suzukis crossover model S-Cross.

Suzuki Vitara var storsælgende inden finanskrisen med mere end 30.000 solgte eksemplarer som personbil, men ikke mindst som gulpladebil – og Grand Vitara  Danmarks mest solgte bil i 2006. – og i årevis på førstepladsen som varebil. Nu regner man hos Suzuki et comeback til Vitara.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk