Glem Alto og Swift et øjeblik. For nu stiger Suzuki op igennem klasserne – til klasse C, hvor den japanske bilfabrik på biludstillingen i Genève fra 5. marts vil løfte sløret for deres nye produktionsklare cross-over model.

Crossover-betegnelsen blev opfundet af Nissan i forbindelse med Qashqai-modellen – og siden har nærmest alle bilproducenter stået i kø for at tilbyde samme koncept – eller som tyskerne siger: ”So ein Ding müssen wir auch haben.”

Perfekt som gulpladebil
På de lidt slørede fotos fornemme man en bil i størrelse med Nissan Juke og Mazda CX5 – altså en bil, der vil være perfekt som gulpladebil – og så sparer man også omtrent halvdelen af pengene.

Mazda selv fortæller, at bilen vil blive rummelig i kabinen og have det rummeligste varerum/bagagerum i crossover segmentet – og bilen vil tilbyde exceptionel alsidighed.

Conceptbil iParis
Bilmodellen er baseret på concept-bilen S-Cross, som blev introduceret på biludstillingen i Paris i September sidste år.

Bilen bygger på Suzukis specialiteter, som kendes fra bl.a. Vitara og de klassiske SJ 413 og Jimny modeller: 4×4-teknologien, som sikrer godt vejgreb og køreglæde.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk