Toyota Danmark udstiller på 2023 med to stande – én med deres fulde varebilsprogram og én med fokus på miljørigtige taxi-køretøjer.

Toyota har med deres Relax-program givet mulighed for at få 10 års/185.000 kilometer serviceaktiveret garanti på biler – også brugte biler, som ikke har passet sine garanti-eftersyn. Bilerne skal bare fordi et autoriseret værksted for at komme ind under den lange garanti igen.

Det gælder for alle Toyota-biler – også varebilerne.

Erhvervsfokus

”På Transport 2023 messen i Herning er det fulde Toyota varebilsprogram med for at vise, hvad mulighederne er på både diesel- og fuldt elektriske køretøjer – samt ikke mindst for at øge kendskabet til vores erhvervsfokus gennem Toyota Professional og de forskellige services, som vi tilbyder til erhvervene,” siger Anders Tystrup, pressechef, Toyota Danmark A/S.

KINTO mobilitetskoncept

Ud over den service aktiverede garanti er der fokus på ekspresservice på værkstedet, vejhjælp, lånebil samt finansiering og forsikring. Derudover vil Toyotas mobilitetskoncept, KINTO, være til stede på samme stand som varebilerne.

”Det er i tråd med den fantastiske fremgang, vi også ser salgsmæssigt, hvor vi i 2022 gik fra en syvende- til en femte plads – og øgede vores markedsandel med knap to procentpoint på blot et år – fra 5,3- til 7,2 procent, og øgede salget med 18 pct. i et marked med en samlet nedgang på 14 pct., siger Anders Tystrup.

De udstillede køretøjer

På varebilsstanden viser Toyota deres kendte program af gulplademodeller som Proace og Proace Verso – samt den elektriske Proace City Electric.

Ikke mindst entreprenører og håndværkere vil nikke genkendende til Toyota Hilux GR Sport pick-up, som i parentes bemærket netop har vundet det berømte Dakar Rally.

Endelig er den helt nye Corolla Cross med i en ombygget Van-udgave. Med dens højde sikrer den en optimal komfort gennem et forbedret udsyn gennem større siddeposition.

Hybrid- og brinttaxi

Toyotas anden stand har som nævnt fokus på taxiet. I 2022 havde Toyota Danmarks næstmest solgte taximodel i form af Toyota Corolla Touring Sports, der er A++ miljø-kategoriseret og derfor skiller sig positivt ud for de vognmænd, der ikke kan få løst deres behov med elbiler.

”Dem er der stadig en del af, og derfor viser vi også en brinttaxi frem i form af Toyota Mirai, da brint kan være med til at omstille persontransport til nulemission de steder, hvor elbiler ikke kan dække behovene.
Der kører i forvejen en hel del brintbiler som taxi primært i København men også i Aarhus,” siger Anders Tystrup.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk