Ole Christensen, indehaver af Oles Trucking i Rødby, er kendt for sine Ferrari-røde lastbiler –  og han har netop suppleret flåden med en kraftig Scania R 580 LA 6×2/4.

Den store V8’er leverer sine max. 580 hk og 2.950 Nm til baghjulene gennem en 14-trins GRSO905-gearkasse med overgear og fuldautomatisk Opticruise gearskift og enkeltreduceret R 780-bagtøj med differentialespærre.

Nyscan i Sakskøbing har opbygget bilen, der har fuld luftaffjedring, 540 liter brændstoftank i venstre side samt AdBlue-tank placeret i chassisrammen og batterikasse placeret bagest på chassiset.

Sådan blev den klar
Førerhus og chassis er fabrikslakeret, mens forskærme, bagkofanger og alu-dørk er lakeret af M Autolak i Sakskøbing. Stafferinger og skrift er monteret af Reklameværkstedet i Maribo, mens indvendig plysning er udført af Brande Autosadelmager.

Ole’s Trucking beskæftiger sig meget med kørsel for Post Danmark og PostNord, samt mange andre kurér-opgaver, for én af Oles meget store styrker er hurtig udrykning, når det brænder på. Chauffør på bilen er Dan Løje, og han får nok markedets mest komfortable arbejdspladser.

Bilen har Topline førerhus med læderstole og læderrat, desuden udvidbar nederste køje til 900 mm og 700 mm bred overkøje – og elektronisk klimaanlæg og stort oliefyr.

Scania Driver Support
Der er centrallås med fjernbetjening og indbygget funktion til kontrol af alle udvendige lysfunktioner. Dertil kommer bl.a. 6,5 tommer farvedisplay med kørecomputer. Der er aftale om Scania Driver Support med aktive køretips til chaufføren under kørslen.

Endelig er der fabriksmonteret kaffemaskine, stor Premium musikanlæg med Bluetooth og navigation – samt lyspakke med xenon forlygter og LED baglygter og AEB nødbremsesystem med linjevogter (Lane Departure Warning).

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk