Toyota Yaris kommer nu i en ny udgave – med lancering i slutningen af august. Design er meget tæt på den netop lancerede Aygo.

Bilen fås fortsat som varebil. og indstigningsprisen som Van er på 72. 995 kroner plus moms. Med hybridteknik er prisen fra 95.996 kroner plus moms.

Selv basismodeller af hybrid har to-zone klimaanlæg og automatgear (som i alle hybrid-Toyota’er). Yaris i den nye udgave har fået bedre finish og øger kvalitetsfornemmelsen.

Tre motortyper
Bilen kommer både med benzin- diesel og hybridteknik. MIndste1.0-liters benzinmotor kører 23,3 km/l.

Hver femte Yaris, der blev solgt i fjor, var med hybridteknik. bane vejen for hybridbilens gennembrud i Danmark, hvor der blev solgt over 1.000 Toyota hybridbiler. Knap hver femte solgte Yaris var i 2013 med hybridmotor, og Toyota forventer, at allerede næste år vil hver tredje solgte Yaris være en hybridbil.

Hybrid-modellen kører 32 km/l i byen – og den udleder 15-20 gange færre sundhedsskadelige kvælstoffer (NOx) sammenlignet med de bedste dieselmotorer på markedet.

Van-udgaven har hidtil især været solgt med dieselmotor, men hybridudgaven er også populær. Især hos offentlige myndigheder så som stat og kommune.

Tre udstyrsniveauer
Laveste Yaris-udstyrsniveau T1  tæller højdejusterbart førersæde, elruder og elsidespejle med varme.

T2-udgaven har desuden aircondition, læderrat, sædevarme, fjernbetjent centrallås og  anden generation af Toyotas multimediesystem Toyota Touch 2 med 7-tommer touch skærm, Bluetooth samt bakkamera samt mulighed for integration af navigation på dansk.

En særlig og ekstra stilfuld variant af den nye Yaris med navnet Yaris Style skal kunder, der går mere op i livsstil og kan lide at skille sig ud.

Med Yaris Style får man ud over multimediesystemet Toyota Touch 2 en specialdesignet frontgrill, 16” alufælge, LED-kørelys, LED-baglygter, røde styling detaljer i kabinen på  sæder, instrumentpanel, dørpaneler samt syninger i læderrattet og tågeforlygter med kromdetaljer.

.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk