VW’s Amarok pick-up-serie kan nu tilbydes i en ny ”Ultimate” udgave, der egentlig er en udstyrspakke til 55.000 kroner.

Udstyrspakken er leveret fra fabrikken, men mange af detaljerne i pakken vil formentlig kunne eftermonteres.

Amarok Ultimate har eksempelvis bi-xenon-forlygter med LED-kørelys. Der er også dobbelte kromlister i kølergrillen, der giver bilen et andet udtryk. Bi-xenon-forlygterne kan dog også bestilles til de øvrige Amarok-modeller.

Bi-xenon og LED
Amarok er den første i sin klasse, der vil kunne bestilles med kombineret bi-xenon-forlygter og LED-kørelys.

Amaroks har i Ultimate-versionen fået et mere individuelt udtryk og skiller sig ud fra de øvrige Amarok-modeller ved en række stilelementer som spejlhuse i krom, 19” polerede Aragonit-aluminiumsfælge, ’Ultimate’ designskrift hen langs siderne, et sølvlakeret afdækningspanel under frontkofangeren samt en stylingbar og sidebars i krom.

Standardudstyret i  Amarok er i Ultimate-versionen  suppleret med bakkamera, multifunktionsrat, el-klapbare sidespejle, RNS 315 navigationsanlæg med Bluetooth, sæder i Alcantara og tyverialarm med back-up-horn, kabineovervågning og bortslæbningssikring.
Amarok Ultimate pakken koster 54.997 eksklusive moms inklusive 30 pct. afgift. og kan fås i kombination med en 140 hk to-liters TDI-dieselmotor eller en 180 hk to.liters BiTDI dobbeltturbo-dieselmotor, der yder et drejningsmoment på 420 Nm. Bilen er samtidig udstyret med en otte-trins automatgearkasse.

Amarok Ultimate tilbydes både med baghjulstræk eller to typer af 4MOTION-firehjulstræk.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk