For et par uger siden vandt Jeep Avenger Car Of The Year 2023. Nu melder den danske importør ud, at bilen også vil blive tilbudt som varebil, når den lander på dansk asfalt i foråret.

Disse priser er dog ikke klar endnu – men nok et stykke under 200.000 kroner – derimod er prisen for billigste Avenger som personbil fra ca. 280.000 kroner med mindste udstyrsniveau Explorer.

Jeep Avenger vil herhjemme kun blive tilbudt som elbil. Den har 156 hestekræfter, et batteri på 54 kWt og en rækkevidde på cirka 400 kilometer.

Stor frihøjde

Den kan hurtiglade med op til 100 kW, og det tager 24 minutter at oplade fra 20 til 80 pct.. På en 11 kW hjemmelader tager det cirka 5,5 timer at lade bilen op.

Med sine gode fire meter i længden er Avenger en kompakt bil med små udhæng for og bag, stor frihøjde (200 mm), store skærme og store hjul, som passer til en Jeep 4×4.

Jeep Avenger er udviklet og designet i Europa til det europæiske marked og vil også blive produceret i Europa.

Off road køreprogram

Selv billigste udgave har standard Selec-Terrain køreprogram (Normal, Eco, Sport; Mud, Sand, Snow), automatisk klimaanlæg, regnsensor, Hill descent control, tre-faset onboard charger, varmepumpe LED forlygter og 16 tommer alufælge.

For 30.000 kr. mere som personbil (knap 20.000 kr. på gule plader) får man udgaven Adventure.

Her får man så bl.a. ekstra 17 tommer alufælge, læderrat, adaptiv fartpilot, el-bagklap, bakkamera, trådløs opladning af mobiltelefon, navigation, opvarmet forrude, sædevarme og el-justerbare sidespejle med varme.

Summit – på toppen

Læg ekstra 30.000 kr. oveni – eller ca. 20.000 kr. på gule plader – og man kan få topmodellen Summit.

Her vi så nævne udstyr som 18 tommer alufælge, lædersæder, automatisk fjernlys, vognbane- og kø-assistent, tonede ruder, blindvinkel assistent samt el-justerbare og foldbare sidespejle med varme.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk