Sao Paulo biludstillingen i Brasilien danner ramme om lancering af helt ny Volkswagen pick-up med elementer fra SUV biltypen.

Det er ikke uden grund, at Volkswagen den sjette november præsenterer deres nye pick-up på den brasilianske biludstilling i Sao Paulo – for ikke mindst i Mellem- og Sydamerika er pick-up bilmodeller ekstremt populære.

Det er ikke de store halvanden tons pick-up biler fra USA, der er tale om, men de mindre halv-tons pick-up biler og herhjemme så kendte et-tons pick-up biler.

Strømlinet SUV pick-up

Volkswagen har her forstået at skabe en både strømlinet og SUV-baseret koncept pick-up, som dog er tæt på sin endelige form.

Naturligvis er bilen proppet med seneste digitale platforme med connectivity og Smart Mobility som hovedemne.

Volkswagen ser bilen som en lillesøster til VW Amarok – og samtidig en bil, som får kunder i bymiljøer. Bilen er nemlig fleksibel gennem et foldbart panel mellem kabine og ladareal, så man kan vælge pladsen til passager eller fragt.

Kendt platform

Platformen er den kendte MBQ udgave, som bruges til f.eks. Tiguan.

Efter udstillingen vil bilen kort efter blive lanceret på det brasilianske marked med få ændringer i forhold til koncept-udgaven.

Men da potentialet for biltypen er stort, vil bilen snart komme rundt på det meste af jordkloden.

Drivliner ukendte

Drivliner (motorer m.m.) siges der ikke meget om, men da Volkswagen taler om en bybil, kunne man forestille sig, at den også kommer i en elektrisk/hybridelektrisk version.

Pick-up og firehjulstræk har også altid hørt sammen, så den konstellation vil man formentlig også se.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk